Övriga katter i vår familj

Hittekatter m fl

Vi har ju alltid haft två till fyra katter. När vi bodde i lägenhet hade vi en birma som hette Essie och en halvperser som hette Linus. Sedan fylldes det på under åren, sommarkatter, utslängda katter. Alla tog vi inte hand om själva utan vi pressade på vänner och bekanta flera stycken! Samt bad om hjälp på olika katthem. När våra första katter blivit gamla och dött var jag så orolig att jag skulle bli utan katt när jag blev pensionär, så för säkerhets skull köpte jag en av Katthemmet Kompis, Svante hette han. Detta var också längesen, året var 2004. Nu är även Svante borta han blev 17 år. Men det hade jag inte behövt oroa mig för, det dök upp flera hittekatter i min väg! Några fick vi dessutom ärva. Tyvärr så har de alla utom Frasse gått bort av olika sjukdomar.  
jag började med avel av brittiskt korthår när jag gick i pension. Så här är det ganska fullt hus nu på Kronovägen igen. Chrissa var den första och är stammoder!
Här är katternas paradis må vi säga! Här syns Tilda och hennes mamma Sally. De är tyvärr borta, blev sjuka och fick vandra vidare. De hade också en bror Karl-Oskar. Alla tre kom från ett dödsbo i Skruv. Vi hade mycket glädje av dem de var underbara katter!

Frasse

Huskatten Frasse som vi tog hand om i Emmaboda när han var hemlös endast ca 5 månader var han. Frasse är född i maj 2006. Han är den ende av våra gamla huskatter som är i livet.

| Svar

Senaste kommentarer

13.08 | 13:24

Hej! Vi är intresserade av EN eller TVÅ omplaceringskattor! Vi har haft två kattor som var halvsystrar, den ena blev 12 år och den andra 19 år, så vi är vana!

05.08 | 16:39

Har du någon kull på gång eller kanske kattungar nu?

25.05 | 16:48

När kommer nästa kull och vad har du för pris?

17.02 | 12:32

Hej! Jag undrar om ni fortfarande har nån kattunge kvar? Tack för svar!
Mvh Vicky